Újabb sikerek a Tipográfia Testedző Egyesület Kerékpáros szakosztályában!

A Duna Maratonon ifi lányoknál Kapott Szonja győzött, U19-ben kétszeres országúti bajnokunk D. Kovács Dávid ezüstös lett, U17-ben Karl Bianka gyűjtött be bronzérmet!
Egy hete a Salzkammergut Trophy viadalon több ezres mezőnyök versenyeztek és mindenki kategóriája élmezőnyében érkezett. Külön kiemelendő az U15-ben Füri Marci ezüstérme!
A hétvégén sem maradtunk bajnoki arany nélkül, ugyanis a Sopronban rendezett XCO bajnokságon Kapott Szonja aranyérmes lett az ifi lányok között!
Eközben D Kovács Dávid és Peák Barna a magyar válogatott színeiben Linzben versenyzett világkupa futamon országúton. Barni balszerencséjére belekeveredett egy bukásba és a lassú orvosi ellátást követően már nem volt esélye limitidőn belül érkeznie. Dávid teljesítménye azonban nemcsak
a magyar, hanem több külföldi szakvezető elismerését is kivívta, hiszen minden szakaszon a mezőny első harmadában érkezett és összetettben a 34. helyen zárt a közel 150 fős mezőnyben! Mindössze 85 versenyző fejezte be a meredek emelkedőkkel tarkított 3 szakaszos versenyt!
Az előttünk álló hetekben több nemzetközi megmérettetés vár ifistáinkra.
Azonban serdülőink talán még fontosabb feladat előtt állnak, hiszen szombaton Karl Ádi és Dian Ábel is elutazik a Grúziában rendezendő Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztiválra /EYOF/! Országúti időfutamban Ádi mezőnyversenyben pedig Ábellel együtt, reményeink szerint sikeresen szerepelnek a válogatott színeiben!